Contact? Bel inBeeldt 0513 657 145 of mail info@vitaalinbeeldt.nl  
 

Skills for Work

Met Skills for Work worden de competenties van een werkende op verschillende werk gerelateerde gebieden in kaart gebracht. Met deze objectiviteit wordt een betrouwbaar persoonlijk profiel gegenereerd.

Voor wie?

Skills for Work wordt ingezet bij werkenden die:
  • Passende taken of passende functies moeten gaan uitvoeren;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan willen opstellen;
  • Die (alsnog) begeleid worden naar (ander) werk.

Hoe?

Skills for Work is een objectief instrument omdat het functioneren grotendeels in een onderzoekssituatie wordt gemeten en er zo weinig mogelijk gebruik wordt gemaakt van subjectieve vragenlijsten. Het gaat om de objectivering van het menselijk functioneren dat wordt bepaald door de wisselwerking tussen vijf factoren (het ICF-model, Wereldgezondheidsorganisatie WHO):
  • Sociaal en communicatief functioneren
  • Psychische stabiliteit
  • Cognitief functioneren
  • Functioneren in het dagelijks leven
Aan de hand van het verkregen profiel wordt duidelijk waar de krachten van een (potentiële) werkende liggen en welke competenties minder sterk ontwikkeld zijn. Dit geeft een beeld van het type werk dat goed past en waar nog groeimogelijkheden liggen.

Het resultaat

Skills for Work levert een overzichtelijk persoonlijk profiel op met een duidelijke weergave van de vaardigheden van de werkende. Voor een werkgever biedt Skills for Work een gerichte aanpak voor het matchen van een persoon met een functie, maar ook een stappenplan in de begeleiding op de werkvloer (jobcoaching) en een advies bij het selecteren van nieuwe werknemers.

Meer informatie over Skills for Work? Neem dan contact met ons op.
Of download onze flyer.

De twitterfeed wordt niet getoont zolang u geen cookies accepteerd.
©2020 inBeeldt, alle rechten voorbehouden