Contact? Bel inBeeldt 0513 657 145 of mail info@vitaalinbeeldt.nl  
 

Over InBeeldt - Wie wij zijn

inBeeldt is een samenwerkingsverband tussen Werkmans en Stam. Twee specialisten in het begeleiden van mensen met een (lange) afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden en behouden van passend werk. Specialisten op de inclusieve arbeidsmarkt. Deze arbeidsmarkt is een markt waarin iedereen, ook mensen met beperkingen, duurzaam kunnen deelnemen.

In 2010 besloten deze twee specialisten hun expertises te bundelen. “Allebei hebben we jarenlange ervaring met de coaching van werkenden met een beperking, leidinggevenden en directe collega’s”, vertelt Bernard Posthumus, directeur van Stam. Leo Beekmans, directeur van Werkmans vult aan: “We weten alles van de actuele wet- en regelgeving en zijn kwartiermakers voor de inclusieve arbeidsmarkt. Door de samenwerking kan onze expertise landelijk worden aangeboden.”

Een bedrijf dat aan de ene kant organisaties faciliteert die willen investeren in duurzame inzetbaarheid, flexibiliteit en leer- en ontwikkelprogramma’s: Duurzaam inBeeldt. “Aan de andere kant helpen we mensen die op zoek zijn naar de balans tussen werk en privé of bij herstel als er sprake is van tijdelijke uitval bij Verzuim inBeeldt”, aldus Posthumus.
 

Missie

inBeeldt Vitaal is specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid van werkenden. We leveren een verscheidenheid aan tools en diensten ten behoeve van metingen, leer- en ontwikkelprogramma’s. We begeleiden coachend en adviseren in mogelijkheden, waarbij we de spil zijn tussen werkgever en werkende. En mocht er sprake zijn van uitval, dan zetten we onze verzuimdiensten in, in het kader van herstel.

Dit doen we vanuit de overtuiging dat het vergroten van duurzame inzetbaarheid bijdraagt aan de groei en het rendement van vitale organisaties. We vinden dat de dialoog over productiviteit en competenties, over gezondheid en betekenisvol werk in een gedeelde verantwoordelijkheid persoonlijk gemaakt moet worden. Participatie is het vertrekpunt van ons handelen; van ‘samen meer’ naar ‘samen duurzaam’.

Visie

inBeeldt Vitaal is de dienstverlener die zich richt op duurzame inzetbaarheid in combinatie met verzuimdiensten. InBeeldt Vitaal constateert dat vitale organisaties onderscheidend zijn. Deze organisaties reageren, anticiperen en innoveren sneller waardoor ze beter renderen. Vitale werkenden leggen daarvoor de basis; gezondheid, competenties en betekenisvol werk zet ze in hun kracht.

inBeeldt Vitaal streeft naar een marktaandeel van 10% in 2020 in de regio’s waarin zij actief is, teneinde een serieuze speler in de markt te blijven en haar continuïteit te kunnen waarborgen.

De ontwikkelingen in Human Resource hebben ook invloed op de organisatiestructuur en -cultuur van inBeeldt Vitaal. Wij investeren daarom nu en in de toekomst in goede arbeidsverhoudingen door de dialoog te voeren over duurzaamheid, flexibiliteit en mobiliteit.
 
Leo Werkmans
Directeur Vitaal inBeeldt
Team Zuid en Werkmans
Bernard Posthumus
Directeur Vitaal inBeeldt
Team Noord en Stam BV
 • "Vitaliteit staat voor je sterk en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht en veel doorzettingsvermogen.
  Dé energie waar wij met inBeeldt Vitaal in willen voorzien!"

  Berhard Posthumus, directeur van Stam.
 • "Slechts de helft van de werkenden in Nederland gaat met plezier naar het werk, we hebben nog veel te doen.
  Wacht niet, begin vandaag!"

  Leo Werkmans, directeur van Werkmans
  ©2020 inBeeldt, alle rechten voorbehouden