Contact? Bel inBeeldt 0513 657 145 of mail info@vitaalinbeeldt.nl  
 

Ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is een gesubsidieerd loopbaanadvies dat onderdeel is van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voor wie?

Bent u werkzaam in één van de deelnemende beroepsgroepen werkt u minimaal 12 uur per week en bent u 45+ en op zoek naar een gecertificeerde loopbaanadviseur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De aanpak

  1. Kennismaking: we bespreken uw huidige situatie en u maakt een beroepsinteresse- en competentietest.
  2. In het tweede gesprek wordt een persoonsprofiel opgesteld waarin uw persoonlijke kwaliteiten en behoeften naar voren komen en hieropvolgend maken we een toekomst oriëntatie waarin kansen en acties centraal staan..
  3. In het derde gesprek komen vragen aan de orde over het financiële plaatje mocht u in de toekomst kiezen voor een ander beroep.

Het resultaat

Het eindproduct is een persoonlijk ontwikkelplan dat u meer zicht geeft over wat de toekomst u kan brengen. U zult een beter beeld hebben van wat u wilt, kunt en wat uw mogelijkheden zijn om te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken.

Meer informatie over het Ontwikkeladvies en de deelnemende beroepsgroepen? Neem dan contact met ons op of download hier onze flyer.

©2020 inBeeldt, alle rechten voorbehouden