Contact? Bel inBeeldt 0513 657 145 of mail info@vitaalinbeeldt.nl  
 

LoopbaancoachIng

Iedere loopbaan vraagt om onderhoud en perspectief. Met de jaren kan het plezier in werk afnemen of de kracht om taken uit te voeren verminderen. Gebrek aan motivatie en verzuim loert dan om de hoek. Deze situatie is voor zowel werkenden als werkgevers niet wenselijke situatie en vraagt om loopbaancoaching. Loopbaancoaching helpt ook bij de persoonlijke ontwikkeling van werkenden en daarmee bij duurzame inzetbaarheid.

Voor wie?

  • Voor werkenden die in hun huidige werk niet goed meer functioneren of dreigen vast te lopen.
  • Wanneer ziekteverzuim toeneemt en/of re-integratie moeizaam verloopt.

Hoe?

inBeeldt heeft Noloc-gecertificeerde professionals die worden ingezet om werkenden en werkgevers te ondersteunen bij (her-)oriëntatie op werk en loopbaan. Tijdens een intakegesprek worden de specifieke doelstellingen voor het coachingstraject bepaald, waarna een loopbaancoachingsplan wordt opgesteld.

Het traject bestaat uit:
  • Gesprekken tussen werkende en loopbaancoach;
  • Vragenlijsten en (creatieve) opdrachten;
  • Een zelfanalyse door de werkende;
  • Een loopbaanplan gebaseerd op de conclusies en loopbaankeuzes;
  • Tussentijdse evaluaties door werkende en leidinggevende;
  • Een afrondend gesprek tussen werkende en werkgever over het loopbaanplan. Bij dit gesprek is de loopbaancoach aanwezig.
  • Als er overeenstemming is tussen werkgever en werkende eindigt de loopbaancoaching.

Het resultaat

Goede loopbaancoaching betekent heldere communicatie tussen werkgever en werkende en inzicht in de mogelijkheden en ontwikkelpunten voor zowel werkende als werkgever.

De werkende zal zich gesteund voelen in het re-integratietraject, met als resultaat dat hij/zij weer gemotiveerd is en optimaal functioneert in een geschikte functie bij een passende werkgever.

Een duurzame organisatie heeft een gezonde doorstroom van werkenden naar andere functies binnen of buiten de organisatie. Dit voorkomt (langdurig) verzuim en levert gemotiveerde en actieve werkenden op.

Meer informatie over Loopbaancoaching door onze Noloc-gecertificeerde professionals? Neem dan contact met ons op.
Of download onze flyer.

De twitterfeed wordt niet getoont zolang u geen cookies accepteerd.
©2020 inBeeldt, alle rechten voorbehouden