Contact? Bel inBeeldt 0513 657 145 of mail info@vitaalinbeeldt.nl  
 

Samen naar duurzaam

We gaan in een hoog tempo naar een ontwikkelingsgerichte arbeidsmarkt. Daarin wordt een leven lang leren normaal voor het behoud van een goede arbeidsmarktpositie. Periodiek onderhoud vraagt om periodieke arbeidsmarktscans. Onze loopbaanwinkel biedt werkenden en werkzoekenden instrumenten die helpen bij het voeren van de regie op de eigen loopbaan. Ze onderzoeken en geven richting aan duurzame inzetbaarheid. De arbeidsmarktspecialisten van inBeeldt kunnen daarbij adviseren, trainen, bemiddelen en coachen.

Nadere toelichting op onderstaande instrumenten kunt u ook krijgen door contact op te nemen met één van onze medewerkers via tel. 0513 657 140 of mail info@vitaalinbeeldt.nl

In onze loopbaanwinkel vind je de volgend tools:

Ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is een gesubsidieerd loopbaanadvies dat onderdeel is van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Klik hier voor meer informatie

Preventie- en Verzuimscreener

Fysieke, mentale, lichamelijke en psychische factoren spelen vaak een belangrijke rol bij uitval op het werk. De Preventie- en Verzuimscreener geeft een werkende hier inzicht in.

Meer informatie

Skills for Work

Met Skills for Work worden de competenties van een werkende op verschillende werk gerelateerde gebieden objectief in kaart gebracht. Met deze objectiviteit wordt een betrouwbaar persoonlijk profiel gegenereerd.

Meer informatie

Duurzame inzetbaarheidsscan (DIX)

De Duurzame Inzetbaarheidsindex (DIX) is een door TNO ontwikkelde en gevalideerde digitale vragenlijst. Dit instrument brengt de inzetbaarheid van een werkende in kaart.

Meer informatie

Loopbaancoaching

inBeeldt heeft Noloc-gecertificeerde professionals die met loopbaancoaching werknemers en werkgevers ondersteunen bij (her-)oriëntatie op werk en loopbaan. Het helpt een werknemer bij zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid op het werk.

Meer informatie
De twitterfeed wordt niet getoont zolang u geen cookies accepteerd.
©2020 inBeeldt, alle rechten voorbehouden